Beschermen en reinigen

De juwelen zijn een origineel ontwerp van SAS bv, België, gemaakt met de grootste zorg en getest om te voldoen aan de garantie die onze klanten eisen. De juwelen zijn gemaakt van messing, verguld of verzilverd en wordt altijd geleverd met een beschermende lak. Vrij van nikkel. Ontworpen in België en geproduceerd in Europa.

Tips voor bewaring en onderhoud:
Broches, oorringen en armbanden:
Parfums, lotions, crèmes en andere cosmetische producten kunnen het juweel beschadigen. Bewaar het juweel op een droge plaats en uit de buurt van licht. Veeg het juweel af met een droge en zachte doek of gebruik een licht vochtige handdoek en droog het daarna af.

Kettingen:
De beste methode om vergulde kettingen schoon te maken is door ze in een warm sopje te dompelen. Vul eerst een kom met warm water (zorg ervoor dat het water niet te heet is) en voeg dan een paar druppels afwasmiddel toe aan de kom. Meng het tot een zeepbad en laat je gouden kettingen 10-15 minuten weken.
Haal de sieraden uit de kom en spoel ze af onder warm stromend water totdat er geen zeep meer zichtbaar is. Voordat je het laat drogen, moet je je kettingen en armbanden voorzichtig schoonmaken met een zachte poetsdoek. Laat ze vervolgens aan de lucht drogen. Als je je sieraden echt grondig wilt reinigen, kun je een tandenborstel gebruiken om de moeilijk bereikbare plekken met het zeepmengsel schoon te schrobben voordat je ze afspoelt en schoonmaakt.

© 2024
SAS’ bv / Erkend reclamebureau | Saskia Holvoet
Kortrijkstraat 353/c | 8560 Wevelgem
+32 475 58 20 54
info@t-i-c.be
www.sas-ad.be
www.ornamind.be